Protocol COVID-19 any 2021

Informació Covid-19.

Per Cafè del Teatre.

IMPORTANT: Ateses les circumstàncies sanitàries actuals, l’aforament és reduït i limitat a les mesures establertes i el públic assistent s’haurà d’inscriure a l’entrada del local per complir amb el registre de traçabilitat.

NORMES D’ACCÉS I CONDICIONS COVID

· Per accedir als espectacles i concerts serà obligatori l’ús de mascareta.
· Si noteu algun dels símptomes de la COViD-19, per seguretat quedeu-vos a casa.
· Als espais d’exhibició respecteu les instruccions del personal en tot moment. Queda reservat el dret d’admissió en cas de no complir les indicacions del personal.
· Un cop assignat un seient, mireu de no moure-us-en per respectar la distància física de entre persones. Si porteu canalla, expliqueu-los també que no es pot circular lliurement per l’espai

Per l’espai Orfeó i la Sala San Domènec de La Seu d’Urgell. 

S’ha elaborat un protocol sanitari per tal que l’Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors.

Informem que es seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l’espai, serà obligatori l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tan l’accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.