InterFado 2020

9ena edició d’Interfado

ATENCIÓ!

MANTENIM CONCERTS AMB CANVI D`HORA I UBICACIÓ A LLEIDA

17, 24 I 31 CONCERTS PREVISTOS

PERÒ A Fundació Orfeó Lleidatà
(espai Orfeó) a les 20:30h del vespre!

US ESPEREM.
NATURALMENT, AMB TOTES LES MESURES DE SEGURETAT POSSIBLES!
9é Festival Internacional de Fado de Catalunya

La Fundació Orfeó Lleidatà i la Paeria organitzen l’INTERFADO, el 9é Festival Internacional de Fado de Catalunya que enguany tindrà lloc del 06 al 31 d’octubre. El festival té per objectiu apropar el fado i les músiques que actualment estan sorgint al voltant d’aquest gènere i crear una plataforma de col·laboració a diverses bandes entre artistes d’arreu del món. Cal recordar que l’any 2011 el fado fou designat Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

El Festival Internacional de Fado de Catalunya 2020, com ja va sent habitual, comptarà amb una combinació entre música, gastronomia i arts visuals.

9è FESTIVAL
INTERNACIONAL DE
FADO DE CATALUNYA
06-26 D’OCTUBRE DE 2020
Activitats paral·leles a Lleida
Més informació i venda d’entrades
15 euros. 12 euros (reduïda)

ACTIVITATS PARALE·LES

Del 06 al 31d’octubre

Exposició: “Os meus amores”

José Nacimento

CUINA PORTUGUESA

A càrrec de Mateu Blanch.

 

Protocol COVID-19

S’ha elaborat un protocol sanitari per tal que l’Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors.

Informem que es seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l’espai, serà obligatori l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tan l’accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.