Activitats paral·leles

10-31 d’octubre.

Exposició Antônio Mestre: “Tocando histórias”

“ E é esse amor à arte, à natureza, ao belo e ao próximo que nos dá ànimo para viver e amar”.

 “És l’amor a l’art, la natura, la bellesa, als altres el que ens dona ànim per viure i estimar”

Antonio Mestre.

FOTO TOCANT DE GRAN -2

Inauguració dia 15 d’octubre a les 12:00h.

Cafè del Teatre.

L’exposició estarà visitable del 10 al 31 d’octubre.

Antonio Mestre i Amàlia Rodrigues -l'embaixadora del Fado-

Fotografies de moments vitals del acordionista i compositor Antônio Mestre. La seva aportació al Fado i la cultura portuguesa i brasilera.

24 d’octubre

Curs de cuina portuguesa.

Sala Sumka

 

Hora: 19:00h

Amb el xef Antoni Rúbies de l’arrosseria Antoni Rubies d’Artesa de Lleida aprendrem unes quantes “receitas” de cuina portuguesa, una cuina senzilla i abundant amb influències tant mediterrànies com atlàntiques. Una manera deliciosa de descobrir Portugal.

Amb la col·laboració de Plus Fresc

El curs és gratuït i cal inscriure’s prèviament:

T. 973 28 99 48 / majordom@sunka.net

22 i 25 d’octubre.

Cinema Português actual:

Horari:

Dilluns 22 d’octubre: passi a les 18h   (6€)

Dijous 25 d’octubre: passi a les 21:15h (6€)

a_fabrica_de_nada-161225166-large
Funàtic   logo-funatic
Direcció:
Pedro Pinho
Sinopsi:

Una crítica al sistema Neo-lliberal que prioritza la riquesa de pocs sacrificant el benestar dels treballadors. En la pel·lícula, els obrers aconsegueixen col·lapsar tot el món que els envolta.

Entrades a la venda a Screen Box Funatic

19, 20 i 26 d’octubre.

Tasts portuguesos.

Sopar/tast a l’estil més genui portugues.

Chef: Mateu Blanch 

Xef del restaurant “Caravista” recentment inaugurat a Lleida.

Horari a partir de les 21h.

Cafè del teatre. (previ als concerts).

De la mà de Mateu Blanch i el seu equip de restauradors vinguts de terres de la lusofonia, podrem gaudir d’un sopar fred i molt portugues..

Mateu Blanch, al llarg de la seva carrera professional, ha obtingut diversos premis com el 1r Premi de la XX Edició del Concurs de cuina “Àngel Moncusí” 2008 i també el1er Premi a la Innovació a “Madrid Fusión” 2012. Actualment és Xef al Parador del Convent del Roser de Lleida. 

Anuncis