Activitats paral·leles

11-31 d’octubre.

Exposició “Collage en clau de Fado”.

Exposició de les obres realitzades per alumnes del Batxillerat artístic de l’Institut Màrius Torres.

Tallers realizats per Laura Justribóhttps://www.facebook.com/transhept

Obres exposades a:

Vestíbul Orfeó Lleidatà

Cafè del Teatre,

23 d’octubre

Curs de cuina portuguesa.

Sala Sumka

 

Hora: 19:00h

Amb el xef Antoni Rúbies de l’arrosseria Antoni Rubies d’Artesa de Lleida aprendrem unes quantes “receitas” de cuina portuguesa, una cuina senzilla i abundant amb influències tant mediterrànies com atlàntiques. Una manera deliciosa de descobrir Portugal.

Amb la col·laboració de Plus Fresc

El curs és gratuït i cal inscriure’s prèviament:

T. 973 28 99 48 / majordom@sunka.net

 

19, 25 i 26 d’octubre.

Tasts portuguesos.

Sopar/tast a l’estil més genui portugues.

Chef: Mateu Blanch 

Xef del restaurant “Caravista” recentment inaugurat a Lleida.

Horari a partir de les 21h.

Cafè del teatre. (previ als concerts).

De la mà de Mateu Blanch i el seu equip de restauradors vinguts de terres de la lusofonia, podrem gaudir d’un sopar fred i molt portugues..

Mateu Blanch, al llarg de la seva carrera professional, ha obtingut diversos premis com el 1r Premi de la XX Edició del Concurs de cuina “Àngel Moncusí” 2008 i també el1er Premi a la Innovació a “Madrid Fusión” 2012. Actualment és Xef i propietari del restaurant “Caravista” i a l’octubre 2019 ha rebut el Premi Plato de Oro 2019 per la seva trajectòria que posa en valor la professió de cuiner.